Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Eddy Huntington

Edward "Eddy" Huntington (született október 29, 1965) egy pop csillag az Egyesült Királyságban , népszerű Európában és a volt Szovjetunió .
 Huntington-ben született az észak-keleti részén Anglia és költözött Londonba , a 18 éves, ahol ő lett a klip extra és modell.
Ő fedezte fel Baby nyilvántartások , egy olasz lemezkiadó , aki elvitte a Milan felvenni a dalt "Szovjetunió" által írt R. Turatti, M. Chieregato és T. Hooker. [1]
 Ha a "Szovjetunió" címmel Európa-szerte 1986-ban ZYX Records vált hit az európai kontinenshez, és a Szovjetunióban , és széles körben népszerű a mai napig.  Huntington ment, hogy más, kevésbé súlyos találatok beleértve a "May Day" és a "Meet My Friend". Ő is megjelent az album Bang Bang Baby 1988-ban.
Huntington elhagyta a zeneipar a korai 1990-es évek és a képzett lenni általános iskolai tanár az Egyesült Királyságban.  1. Tanított Eldon Grove Általános Iskola Hartlepool tanítás gyermekek az 1. évben. Ő biztosította az iskola után dráma és énektanítás, valamint a mindennapi tanulságokat. He then moved to Thailand for 2 years with his wife teaching at Bangkok Patana School. Ezután költözött Thaiföld 2 évig a feleségével oktatást Bangkok Patana Iskolában. . Ott legkisebb fia született, amely a kérdést a lépés vissza Angliába, ahol a helyettes vezetője egy közösség általános iskola.
 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.