Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Ace of Base

2011.02.04

 Ace of Base egy pop zenekar székhelye Göteborgban , Svédországban . Az eredeti felállás tagja állt, Ulf "Buddha" Ekberg és a három testvér, Jonas "Joker" Berggren , Malin "Linn" Berggren és Jenny Berggren . Megjelent négy stúdióalbumot 1993 és 2002 között, amely eladta több mint 30 millió példányban kelt el világszerte.

Happy Nation / A Jel egyike a világ legkelendőbb debütáló album minden idők volt, és hiteles kilenc alkalommal platinalemez lett az Egyesült Államokban. [1] Ez volt az első debütáló album, hogy készítsen három 1-es szám kislemez a Billboard Mainstream Top 40 ábra: " All That She Wants "," A Jel "és a" Don't Turn Around ". [2]
A hivatalos távozása énekes Linn 2007-ben, a zenekar számos koncertet, mint a trió Európában és Ázsiában 2007-től a 2009 előtt Jenny kiderült, 2009 novemberében, hogy ő lenne a vevő határozatlan idejű szabadságot a zenekar és figyelembe véve a saját szólókarrierje óta a zenekar nem tudott egy lemezszerződés, mint a trió. [3] Jonas és Ulf azóta felvett két új női énekes, Clara Hagman és Julia Williamson . Az új felállás megjelent első albumuk, valamint a Golden Ratio 2010 szeptemberében. 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.