Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Fun Factory

2011.02.04

 Fun Factory egy német eurodance csoport.Történet

A csoport 1993-ban alakult négy tagja van: Balja, Steve, Rod D., és sima T. kiadták első CD-t , NonStop! Az album 1994-ben. A második CD- Close To You címmel 1995-ben. A végleges változatot, énekes Balja váltotta Marie-Anett Mey . Balja ma is látható a videón, a Groove Me, s ének hallható a teljes albumot. Ez az album tartalmazza a legtöbb dalt az első kiadás, beleértve a több találat, mint a "Close To You", "Take Your Chance", "I Wanna B Az U", és a "fájdalom".
1996-ban, a Fun Factory kiadták második albumukat, Fun-tastic, amely több találatot, mint a "Celebration", "Do Wah Diddy", "Szeretlek", és a rap remake "I Wanna B Az U"-tól a első és a második album. Ebben az időben kezdtek egyre népszerűbb szerte Európában , és még látta, néhány dalukat diagram USA-ban és Kanadában . 1997-ben kiadtak egy Greatest Hits albumot. Hamarosan megjelenése után a sima T és Rod D balra és az eredeti csoport feloszlott.
A fennmaradó két tag kezdett nyomon követése projekt Szórakozás ügyek az énekes Ray Horton, de a sikere az új zenekar viszonylag szerény.
1998-ban, egy új, Fun Factory kialakított egy teljesen új felállás. Az első kiadás, Next Generation, jött ki 1999-ben eladott több mint 100.000 példányban kelt el. A zene az új kiadás eltér a stílus az első Fun Factory, és többnyire rap , reggae , vagy a pop . Kislemez erről az albumról is: "Sha-la-la-la-la", "Party A Fun Factory", és a "Fun Factory Millennium Theme". 2002-ben az ABC Zene a második és egyben utolsó albuma az új felállás jött a mérsékelt sikert aratott, és a csoport hamarosan feloszlott.
A második és egyben utolsó albuma, ABC Zeneművészeti adták 2002-ben mérsékelt sikerrel. A második Fun Factory feloszlott 2005-ben.
2007-ben egy módszer jelentettek be, és az új Fun Factory honlap indult. Nyáron a csoport indult újra a négy új tag. Ezek a rapper Douglas, az énekes Jasmine, az énekes Joel és a táncos Lea. A jelentették be a honlapon, hogy az új, egységes (Fiesta De Samba) kerül a boltokba július követően egy új albumot (Storm In My Brain) augusztusban. 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.