Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Spice Girls

A Spice Girls Minden idők egyik legsikeresebb lánybandája.Tagjai: Melanie Brown, Victoria Beckham, Emma Bunton, Melanie Chisholm éS Geri Halliwell

1996 nyarán szerződést írták ala a Virgin Records-Zal éS kiadták Első kislemezüket a Wannabe-t. Ezzel AZ 1990-es évek tini pop úttörői lettek a Take That-tel éS Backstreet Boys-Zal. Első albumuk a Spice, amely november 4-en jelent MEG, több millió példányban Menta 23 Kelt el világszerte.Az Együttes menedzsere Simon Fuller volt. A Top of the Pops magazin AZ Együttes Minden tagjának Egy-EGY alias nevet adott, amelyet a média éS AZ Együttes tagjai is egyaránt elfogadtak: Melanie Brown - Ijesztő Spice, Victoria Beckham - Posh Spice, Emma Bunton - Baby Spice, Melanie Chisholm - Sportos Spice, Geri Halliwell - Ginger Spice.
Második albumuk 1997. november 3-an jelent MEG Spiceworld címmel, AZ album dalai című filmben tól Z-ig azonos a hallhatóak.
1998-ban. május 31-en Geri Halliwell bejelentette, hogy kilép AZ együttesből. A Lány ügyvédje a következő szavakat tolmácsolta: Sajnos szeretném megerősíteni, hogy Geri elhagyta a Spice Girls-t. Ez azért van, Mert Nagy a különbség köztük. Biztos vagyok benne, hogy AZ Együttes továbbra is sikeres lesz. Később szólókarrierbe kezdett Geri, kiadta Schizophonic című albumát. AZ Együttes többi tagja pedig, immár Geri Nélkül 1998 karácsonyán kiadta a Spice Girls harmadik albumának, a Forever-nek Első kislemezét a Goodbye-t, de ekkoriban mar a többiek is szólókarrierüket építették (kisebb-nagyobb sikerrel).

1999-ben. július 4-en Viktória férjhez ZETVÉDELEM EGY David Beckham-hez, ES Első gyermeküket Varta, Melanie Brown Terhes lett Eddie Murphy-től Aki sokáig tartózkodás Mellett fogadta el saját gyermekének Melanie kislányát, Melanie Chisholm pedig kiadta Első kislemezét Northern Star címmel.

2007-ben. június 28-an EGY sajtótájékoztatón bejelentették visszatérésüket, a Nagy visszatérés a The Return of a Spice Girls turnéval indult, amelyre 38 Másodperc Alatt keltek el a jegyek.

Albumok

* 1996: Fűszer
* 1997: Spiceworld
* 2000: Forever
* 2007: Greatest Hits/>


/>


/>


/>


/>


/>


/>


/>

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.