Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Vanilla Ice

 Robert Matthew Van Winkle (született október 31, 1967), legismertebb az ő nevén Vanilla Ice, az amerikai rapper és barkács televíziós személyiség. Született Dallas, Texas , és nőtt a Texas és Dél-Floridában , Van Winkle kiadta debütáló albumát, elkezdték, 1989-ben a Ichiban Records , a szerződés aláírása előtt az SBK Records , amely kiadott egy átformálta változata az album cím alatt a Extreme . Van Winkle egységes " Ice Ice Baby "volt az első hip-hop egyetlen a tetejére a Billboard listákon .

Bár Van Winkle sikeres volt, később megbánta üzleti megállapodásokat SBK, amely fizetett neki, hogy fogadjon el egy kereskedelmi megjelenés és már megjelent koholt életrajzi adatok az ő tudta nélkül. Túlélve egy öngyilkossági kísérlet, Van Winkle ihlette, hogy megváltoztatja a zenei stílus és életmód. Később albumok Van Winkle, beleértve a nehéz lenyelni , Bi-Polar és Platinum Underground , már szerepelt különböző műfajok beleértve a gangsta rap , grunge , és egyéb rock -orientált hangzik, de nem diagram.Robert Matthew Van Winkle-ben született a texasi Dallasban . Van Winkle soha nem ismerte az igazi apja, és kapta a nevét, a férfi anyja felesége volt abban az időben az ő születése.  miatt szülei válás, s nőtt fel között közlekedő elővárosi Dallas, ahol élt anyjával és mostohaapjával, és a Miami az apja.Van Winkle mostohaapja volt autókereskedő. kor között 13 és 14, Van Winkle gyakorlott breakdancing , ami az ő barátai nicknaming neki "Vanilla", mert ő volt az egyetlen a csoportban, ami nem afro-amerikai . Bár nem kedvelte a beceneve, ez ragadt. Nem sokkal később, jég kezdett csatát rappelő a felek, és mivel az ő rímek, barátai kezdi őt "Vanilla Ice". 1985-ben, Van Winkle nyertem néhány Motorcross bajnokságot. Egy este meglátogatta City Lights, a Dallas éjszakai klub, ahol ő volt mert menni a színpadra. Megnyerte a tömeg fölött, és felkérték a helyi lemezlovas, ha akart végezni rendszeresen. Ice írta a szövegeket és társa, csokoládé pedig Földrengés volna mintát a zene, és hozzon létre veri. Ice's breaktánc nevű csoport maga is "VIP" (a Vanilla Ice Posse), és végzett vele a színpadon. Van Winkle írta: " Ice Ice Baby ", a 16 éves, alapozva dalszövegek a felnövő az utcán a dél- Floridában. A dalszöveg leírni egy lövöldözést és dicséret Van Winkle a rímelő képességeit. 

1987-ben, Van Winkle találkozott Tommy Quon a City Lights. Miután látta Van Winkle teljesítményét, Quon látta kereskedelmi potenciál a rappelő és tánc készségek, és felajánlotta neki egy szerződést az ő alapkezelő társaság, Ultrax. Van Winkle szerződést kötött a Ichiban Records 1989-ben, és debütáló albuma, a csalit. "  A Play Ez a Funky Music "címmel az album első kislemeze, az" Ice Ice Baby "jelenik meg, mint a B-oldalán . Ha a lemezlovas játszott "Ice Ice Baby" helyett az egységes's A-oldalán, a dal volt a népszerűbb, mint a "Play Ez a Funky Music".Quon finanszírozott 8000 $ előállítására egy videoklip az "Ice Ice Baby", amely kapott nagy rádiók a The Box , egyre nagyobb nyilvánosság érdeklődése a dalt.  Van Winkle később megnyitották EPMD , Ice-T , Stetsasonic és Sir Mix-A-Lot -én A Stop the Violence Tour. 
Együttes tagjai
 
Aktuális
DJ Dirty Chopstix - lemezjátszók és háttér vokál
Clint Eastwood - dob
DJ DP - lemezjátszók és háttér vokál
Volt
Földrengés - lemezlovas és háttér vokál
Nulla - lemezlovas és háttér vokál
Rod J - lemezlovas és háttér vokál
D-Shay - lemezlovas és dob
Tha Hit Man - dob
Scott Shriner - basszusgitár
Hi-Tec - táncos és háttér vokál
Juice - táncos és háttér vokál
Mókus - táncos és háttér vokál
E-Roc - táncos és háttér vokál
Twist - táncos és háttér vokál
 
Diszkográfia
 
Akasztott (1989)
Az Extreme (1990)
Rendkívül Live (1991)
Mind elfújta (1994)
Hard to Swallow (1998)
Bi-Polar (2001)
Forró szex (2003)
Platinum Underground (2005)
Vanilla Ice visszatért! (2008)


 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.
 


Utolsó képFacebook

Archívum

Naptár
<< Október >>
<< 2018 >>
Ke Sze Csü Szo Va
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31        


Statisztika

Online: 7
Összes: 446397
Hónap: 10376
Nap: 458