Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Vengaboys

 Vengaboys egy Eurodance popzenekar székhelyű Amszterdamban . A agyszüleménye két holland termelő Wessel van Diepen és Dennis van den Driesschen (Danski és Delmundo), élvezték a kereskedelmi siker a 1990-es évek végén. A legjobban ismert, hogy két brit számú kislemezek , " Boom, Boom, Boom, Boom! " és a " fogunk Ibiza "és a US Top 40 találatot , " Szeretjük a párt . " A csoport áll, énekes Kim Sasabone és háttér énekes Denise Post-Van Rijswijk, Robin Pors és Donny Latupeirissa aki helyett Roy den Burger után 2001 kihagyás. Adtak el mintegy 15 millió lemezt adott el világszerte , és híresek, hogy az egyik legbefolyásosabb Eurodance pop csoportok a 21. század elején. Május 2-án 2001 A World Music Awards elnyerte Vengaboys a díjat a legsikeresebb dance csoportja az év.Holland termelők Danski és Delmundo kezdetben sikereket értek el az illegális beach party szervezése során a nyarak.  Danski és Delmundo toborzott Kim Sasabone, Denise Van Rijswijk, Robin és Roy Pors den Burger, hogy egy csoport 1997-ben. A név Vengaboys hitték, közben egy lemezfelvételen a másik Danski és Delmundo projektjei, az úgynevezett Nakatomi .

A csoport számos egyedi felvett számokat, amelyek közül néhány megjelent kislemez megjelenése előtt a pálya, mint a debütáló album címe The Party Album (ismertebb nevén Fel és le, a párt album! Hollandiában). Miután két kis Benelux találat a "Parada De Tettas" és a "Brazília", akkor lépett be a brit chart a 4-es szám a " fel és le "1998 novemberében. A follow-up " Szeretjük fél "tetőzött a 3-mind az ír és a brit listákon, és elérte a 26-os szám a Billboard Hot 100 . 1999 júniusában, hogy gólt az első szám 1 " Boom Boom Boom Boom ", amikor vezette a slágerlistákat az Egyesült Királyságban, Új-Zéland és Hollandia . "Szeretnénk fél" volt, melyet a Six Flags reklámkampányt Amerikában, melyben egy idős férfi táncol a dallamot, és felvette az utasok. "A párt album!" megugrott a toplisták élén landolt, több mint 20 országban, köztük az Egyesült Királyságban, Németországban, a Benelux államok, Spanyolország, Dél-Afrika, Thaiföld, Lengyelország, Ausztrália és Mexikó.

" Megyünk Ibiza ", egy átdolgozása a Tipikusan trópusi 's 1975 1. számú hit "Barbados" is elérte a felső nyílás 1999 szeptemberében. Debütáló LP töltött 30 egymást követő héten az amerikai Billboard 200 , és hiteles arany (500.000 darab) 1999 novemberében. "A párt album!" ismét megjelent új néven, ezúttal az úgynevezett "Greatest Hits - 1. rész", melyben öt új dalt.
A Remix Album adták 1999 végén, mely új tánc remixeket a dalok a Vengaboys "debütáló rekordot.

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.