Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Europe

2011.02.14

Európában a svéd hard rock zenekar alakult Upplands Väsby 1979-ben néven erők az énekes Joey Tempest , a gitáros John NORUM és a dobos Tony Reno . Bár széles körben kapcsolódó glam metal , a zenekar hangzását tartalmazza heavy metal és hard rock elemek. Megalakulása óta, Európában megjelent nyolc stúdióalbumot, három élő album, három válogatások és tizenhét videók.

Európában nőtt a nemzetközi hírnevet a 1980-as években a harmadik albuma, a The Final Countdown (1986), később a jelentős kereskedelmi siker és eladott több mint hárommillió példányban kelt el az Egyesült Államokban . Európa egyik legsikeresebb rock jár a 80-as és értékesített több, mint öt millió lemezt az Egyesült Államokban egyedül több mint 10 millió albumot adott el világszerte. A zenekar ért el két top 20 album a Billboard 200 chart ( The Final Countdown és Out of This World )], és két top 10 kislemez a Billboard Hot 100 chart (" The Final Countdown "és a" Carrie ").

Európában folytatta szünet 1992-ben újraegyesült átmenetileg egy egyszeri teljesítmény Stockholmban a New Year's Eve 1999-ben és bejelentette hivatalos összejövetelen a 2003-ban. Azóta Európa három lemezük, a Start-tól a Dark (2004), Secret Society (2006) és a Last Look at Eden , amely megjelent szeptember 9-én, 2009.Az első inkarnációja a zenekar nevezték Force és jött össze 1979-ben, a Upplands Väsby , Stockholmban volt, és integrálják énekes és billentyűs Joey Tempest , a gitáros John NORUM , basszusgitáros Peter Olsson és a dobos Tony Reno . Emlékszem, amikor elkezdtük a zenekart Force mi játszottunk kiterjed a próbaterembe, mert csak azt akartam tanulni a műszerek, mint minden zenekar, "Tempest azt mondta:" Aztán egy nap azt mondtam talán mindent meg kell tennünk a saját cucc. Senki sem volt olyan ötletek, így hozta az enyém be a próbaterembe, és ez az, amikor elkezdtük írni a saját cucc. "

A zenekar küldött számos demót a lemezkiadóknak , de azt mondták, hogy ahhoz, hogy közzé kell tenni kellett vágni a haját, és énekelni svéd. Két évvel később, Olsson elhagyta a zenekart, és helyébe a John Levén . [ Csak néhány hónappal később, Levén csatlakozott Yngwie Malmsteen Rising Force zenekar, és a Malmsteen egykori basszusgitárosa, Marcel Jacob csatlakozott a Force. Ez csak három hónapig tartott, bár; Levén látszólag volt kérdés a Malmsteen, így ő és Jacob forgalmazott helyen újra.
Joey Tempest

1982-ben, vihar barátnője szereplő Force a svéd rock tehetségkutató Rock-SM . Verseng 4000 banda, ők nyerték a versenyt köszönhetően a két dal, "A jövő a Come" és "A király visszatér". A jutalom egy lemezszerződést Hot Records . Vihar megnyerte az egyéni díjat a legjobb énekes , és NORUM elnyerte a legjobb gitáros .  A verseny ideje alatt, a Force megváltoztatták a nevüket Európában. Az önmagukról elnevezett bemutatkozó albuma volt, a következő évben, és jól fogyott mind Svédországban és Japánban . Az album feltérképezte a 8-as számmal a zenekar hazájában és az egyetlen " Seven Doors Hotel "lett Top 10 sláger Japánban.
Diszkográfia

1983     Európában     Hot Records
1984     Wings of Tomorrow
1986     A Final Countdown     Epic Records
1988     Ez a világ az
1991     Elítéltek in Paradise
2004     Indítsa el a Sötét     Sanctuary Records
2006     Secret Society
2009     Last Look At Eden     earMUSIC
 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.