Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Kool & The Gang

2011.06.05

 Kool & The Gang egy amerikai jazz , R & B , soul , funk és disco csoport eredetileg alakult Jersey City, New Jersey- ben 1964-ben. 

Mentek keresztül, több zenei fázis során a felvételt karrier, induló és egy purista jazz hangzást, majd egyre szakemberek az R & B és funk, halad a sima pop-funk együttest, és a poszt-millenniumi létre zenét a modern , elektro-pop hangzás.
Adtak el több mint 70 millió albumot adott el világszerte.A Kool & The Gang eredeti tagjai, a Bell testvérek, Brown és Thomas továbbra is a csoport. Ricky Westfield, a csoport eredeti billentyűs, balra az 1976-ban megalakította saját zenekart, és meghalt 1985-ben. Gitáros Claydes Smith meghalt hosszú betegség után június 20-án, 2006-on kor 57. Eredeti trombitás Robert "Spike" Mickens, aki nyugdíjba 1986-ban miatt rossz egészségi állapot, 59 éves korában elhunyt november 2., 2010-on egy idősek otthonában Far Rockaway, New Yorkban. Régi tagok, akik továbbra is elvégzik és rögzítik a csoport közé Clifford Adams (harsona), Curtis Williams (billentyűs hangszerek) és a trombitás Larry Gittens és Michael Ray.
"Jungle Boogie" volt, szerepelt a soundtrack Quentin Tarantino 's jól ismert kultikus klasszikus Pulp Fiction . A banda az album "Still Kool" 2007-ben.
"Hollywood Swinging" volt, mintát venni, DJ Kool az ő dala, a " Let Me törlése Saját torok ", és a rapper Mase a "Feel So Good".

kool-and-the-gang-in-concert.jpg

Kool & The Gang "Summer Madness"-től a 1974-es albuma Light Világok mintát vettek, számos alkalommal. Leginkább, azt használja DJ Jazzy Jeff & The Fresh Prince a 1991-es kislemez, a "Summertime". "Summer Madness" is szerepelt az 1976-os év képe, "Rocky". Egy élő változata a szám, amit a Rainbow Theatre -ben Londonban adták ki 1976-ban a Love & egyetértési album (De-Lite DEP 2018). Live at PJ's "track" NT "mintát vettek, széles körben művészek is, mint Boogie Down Productions , Brand núbiai , De La Soul , A Tribe Called Quest , Nas , NWA és a Kris Kross .
Kool & The Gang végzett jeruzsálemi Gan Sacher (Sacher Park) során a jeruzsálemi Héber Egyetemen hallgatói nap / Jeruzsálem napja egész estés koncert május 11-12, 2010. 2010 októberében, Kool & The Gang aláírt indie címkével Expat Records a kiadvány a zenekar elektro-pop kislemez, a "Miss Lead" egy női énekes
 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.